Les millors marques al millor preu

Encara no és soci? Registri's és gratis

Condicions de venda

Preguntes més freqüents

Segueix-nos en:

Grup_G21
 
logo xarxalimp

 

Patrocinadors Vip
Zona Fabricants

Proveïdors

Socis

La integració a Central de Compres Xarxalimp® suposa per a una empresa de neteja o del gremi estar associada a una central de compres on poder obtenir uns preus de compres iguals que les multinacionals.

Pertànyer a Central de Compres Xarxalimp® és una aposta segura perquè la nostra organització ofereix importants avantatges per l’associat.

En primer lloc, suposa augmentar la seva capacitat competitiva, ja que la central, entesa com a grup, possibilita una major capacitat de negociació, i per tant, unes millors condicions de compra per al associat. Suposa també comptar amb una gran varietat de referències de les nostres marques que s'han consolidat en el mercat com a productes amb un alt valor preu-qualitat.

Per Central de Compres Xarxalimp®, la formació és un actiu empresarial necessari per afrontar de forma dinàmica les constants transformacions del mercat i de la societat. D'aquesta manera, creiem que els equips professionals ben formats representen un avantatge competitiu sostenible.

Una altra dels importants avantatges de pertànyer a Central de Compres Xarxalimp® és la seva primacia com a central de compres que proporciona més serveis de valor afegit als associats. Aquests es tradueixen en beneficis substancials en les partides que incideixen directament en l'explotació: neteja, bugaderia, tintoreria, automoció i maquinària de neteja.

Per Central de Compres Xarxalimp®, liderar el futur és innovar aquest: seduint i aconseguint bones condicions amb els millors proveïdors i distribuïdors, tot això amb la finalitat de crear valor per als seus associats.

Amb aquestes línies estratègiques, impulsem el nostre lideratge en el sector de la distribució a nivell espanyol, sustentat amb les eines que bateguen en tota la nostra llarga i ferma trajectòria: Aposta constant per l'expansió, diversificació de negoci i desenvolupament de productes, garantia dels estàndards de qualitat i una òptima relació rendibilitat-competitivitat.

Davant l'evolució del mercat i les noves tendències de consum, la creativitat, la innovació i la imaginació s'erigeixen en peces fonamentals per enfortir el nostre compromís amb els associats, facilitant l'accés de productes des del fabricant fins al consumidor, per tal de proporcionar- el màxim benefici i aportar les millors prestacions per al seu negoci.

Més enllà de l'estrictament comercial, l'aposta de Central de Compres Xarxalimp® forma la seva veritable dimensió amb la creació de valors col·laterals com la formació, la innovació tecnològica, la seguretat i traçabilitat del sector de la neteja i el compromís mediambiental. Aquest còmput de principis ha de mantenir a l’empresa i associats a l'avantguarda del sector de la distribució a nivell Nacional.

 

Patrocinadors Premium Zona Asociats
Patrocinadors Estrella Zona Asociats

Posi el nostre logo i enllaç a la seva web i obtingui aquí el seu anunci gratuït. Informi's!

 

 

 

Catàlegs Gratuïts   Consultoria Gratuïta   Red Comercial   En què li podem ajudar?
     
Solucions a mida . Treballant amb Xarxalimp® tot són avantatges!

 

 
Li agradaria rebre el butlletí electrònic de Xarxalimp ®? - Cliqui aquí

  Copyright 2008 - Tots els drets reservats - Política de Privacitat - Termes i Condicions - Política de Cookies