Les millors marques al millor preu

Encara no és soci? Registri's és gratis

Condicions de venda

Preguntes més freqüents

Segueix-nos en:

Grup_G21
 
logo xarxalimp

 

Patrocinadors Vip
Zona Fabricants

Proveïdors

Presentació Xarxalimp®

Benvolgut soci i amic visitant:

Benvingut a la pàgina web de central de compres Xarxalimp® i gràcies pel seu interès en consultar aquesta eina de comunicació que pretén ser un instrument d'informació permanent als nostres associats i proveïdors, al conjunt del mercat de la distribució i, particularment, a les empreses interessades en conèixer-nos una mica millor.

Xarxalimp® és una Central de Compres de neteja líder en l'àmbit  Nacional i referent en el sector de la distribució, el poder competitiu rau en la força de la unió per aconseguir els seus objectius: proporcionar el màxim benefici als associats i aportar les millors avantatges i prestacions per al seu negoci.

Els inicis de la nostra organització es remunten a l'any 2008, després de la fusió d'un grup d’empreses de neteja del territori Gironí a les quals es van afegir després altres empreses     col·laboradores del sector.

Central de compres Xarxalimp®, va néixer de la unió d'interessos entre associats i proveïdors la relació transcorre per la via del mutu benefici i ha aconseguit al llarg d'aquest temps consolidar-se a Girona. Amb el projecte futur d'expandir el negoci i establir un alt índex de competitivitat en la distribució.

Conscient de la importància de la globalització del mercat, central de compres Xarxalimp® és la major central de productes de neteja de gran consum a Girona i líder en distribució.

Durant la seva trajectòria, central de compres Xarxalimp® s'ha mantingut fidel a la seva missió de donar el millor servei als seus associats amb el millor preu perquè tinguin més capacitat competitiva, facilitant l'accés del producte des del fabricant fins al consumidor en les millors condicions per a la seva venda i comercialització. Aquesta missió es tradueix en una filosofia en la qual el servei de central de compres Xarxalimp® ha de constituir la millor avantatge que tinguen els seus associats.

Per què Central de Compres Xarxalimp®? Quins són els beneficis i valors afegits que comporta pertànyer o col·laborar amb la nostra organització tant per associats com per proveïdors?

La participació com a base de creixement, la transparència i eficàcia com a model de gestió, la qualitat integral com a norma permanent, la innovació tecnològica com a plataforma de progrés, la capacitat de negociació com a gestor de competitivitat, la formació com a garantia de desenvolupament, la seguretat de neteja com a exigència d'actuació i, finalment, el respecte mediambiental com aposta de futur.

A través d'aquest portal podreu conèixer detalladament els beneficis de pertànyer a la Central de Compres Xarxalimp®, així com qualsevol altra informació que necessiti sobre la nostra companyia, com ens organitzem i quins serveis oferim.

Tenim per davant un apassionant futur, en el qual comptem amb tots: associats, proveïdors i empreses que vulguin unir-se a la nostra organització. Junts ens proposem afrontar l'evolució dels grans sectors de consum i distribució amb la finalitat de consolidar la trajectòria que ens ha consolidat com a Central de Compres de neteja líders a Girona, amb el propòsit de satisfer les expectatives de tots. Amb l'esperança d'aconseguir-ho, els convido a participar activament.

Perquè tots estem cridats a ser protagonistes.

Rebi una cordial salutació.

L'equip Xarxalimp®

Patrocinadors Premium Zona Asociats
Patrocinadors Estrella Zona Asociats

Posi el nostre logo i enllaç a la seva web i obtingui aquí el seu anunci gratuït. Informi's!

 

 

 

Catàlegs Gratuïts   Consultoria Gratuïta   Red Comercial   En què li podem ajudar?
     
Solucions a mida . Treballant amb Xarxalimp® tot són avantatges!

 

 
Li agradaria rebre el butlletí electrònic de Xarxalimp ®? - Cliqui aquí

  Copyright 2008 - Tots els drets reservats - Política de Privacitat - Termes i Condicions - Política de Cookies